15 - 18.11.2009 - Relax ve Špindlu

31.12.2009 09:28

 FOTO - RAJCE.NET

    Tak zas jeden prodloužený víkend, a co s ním? Sice už nestíháme moc plánovat dobředu, ale přesto se nám povedlo vybrat moc pěkný ubytování... a to Hotel Arniku ****  ve Špindlerově Mlýně a jeho 50% slevy.... Vřele doporučuji... Bazén, vířivka, saunový ráj a pár starejch němců, kteří spíše jak turisty připomínali hejno tučňáků.. no moc zajímavej pohled, ale nijak nepřekáží.

Vyzkoušeli jsme všechny možný procedůry, snad jen Kryosaunu jsem vynechal... nějak se mi nechtělo vstávat na jeden termín, kdy mi nabídli, a taky nevím, co by to se mnou udělalo... no vyzkoušíme snad jindy.

Hotýlek

 Pěkný hotýlek.... uvnitř trochu socialistického realismu, ale už to není tak hrozný...přehrada.. trochu špinavá, ale působivá

 

Výlet do Špindlu

    Vybrali jsme krásnou cestu  kolem přehrady, a zpět po druhé straně po Labské stráni.

Mezitím dali gáblík v jedné z místních stylových restaurací, příjemný byl malý počet hostů, protože ještě nezačala sezóna, ale i tak se nám vrchní zdáli trochu zabrždění.... asi odbrzí až v sezóně.

cesta kolem přehrady momentka na přehraděuž se těší na sníhkrásný pohled na Labe ve Špindlu

Cesta za svařákem podél Bílého Labe

      Další výlet jsme naplánovali po modré,  lehce do vrchu, ale ne moc, abychom to nepřehnali. Šli jsme kolem Bílého Labe, moc krásný zážitek, voda čistá, jen lehce ledová, v závěru nás čekala přívětivě Chata u Bílého Labe, kde jsme se s chutí pustili do svařáku a smažáku. Dozvěděli jsme se zde o hodně zajímavých cenách za ubytování a odvozu rolbou ze sjezdovky, pro partičku lidí určitě super cena a zážitek.

Zpět jsme došli za tmy, bylo to fakt akorát... člověk v těchto místech musí myslet na včasného navrátila.

cesta údolím Bílého Labesuper podívanácesta údolím Bílého Labecesta údolím Bílého Labe

     Hodnocení více než dobré, krásná příroda, pěkné služby v hotelu, uvláště pak sauna, ta mě fakt nadchla, vířivka, bazén... dobré Plznička.. no prostě pohodička.... tak neváhejte a zajeďte se podívat... doporučuju ale mimo sezónu.

 

Diskusní téma: 15.11.2009 - Relax ve Špindlu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek